Kakata.Droge transformator 125kvaWat zijn de belangrijkste punten van dagelijks correct onderhoud?

  • vrijgavetijd:2022-10-02 14:13:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:476
  • Korte omschrijving:

    Kakata.,Productieproces en stappen van droge transformatorNa de no-load test is normaal voor h, en de belasting moet geleidelijk

Artikel inhoud

Productieproces en stappen van droge transformator

Na de no-load test is normaal voor h, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %,Kakata.Toepassing voor de stroomvoorziening van Transformer, % en % per rang.

Kakata.Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Tabou.Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.


Kakata.Droge transformator 125kvaWat zijn de belangrijkste punten van dagelijks correct onderhoud?



Elektrische transformator

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

detailsExploitatie van gesmolten transformator

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand,Kakata.35kV-olie ondergedompelde transformator, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;


Kakata.Droge transformator 125kvaWat zijn de belangrijkste punten van dagelijks correct onderhoud?



Als het volume van de transformator te klein is zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Kakata.De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

KwaliteitsborgingWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en kortsluiting is meer algemeen.

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie,Kakata.Transformer voor circuits, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Kakata.Overige productinformatie
  • Bezier.Platform hijsplatform hydraulischHoe om te gaan met opstartfouten

    Bezier.Platform hijsplatform hydraulischHoe om te gaan met opstartfouten

  • AltamuraHydraulisch hefplatform voor huishoudensWelke controles moeten vóór gebruik worden uitgevoer

    AltamuraHydraulisch hefplatform voor huishoudensWelke controles moeten vóór gebruik worden uitgevoer

  • BudaHydraulisch hefplatform voor ladenWat te doen als rimpels tijdens de productie?

    BudaHydraulisch hefplatform voor ladenWat te doen als rimpels tijdens de productie?

  • BudaZelfgemaakt hydraulisch hefplatformHoeveel is het

    BudaZelfgemaakt hydraulisch hefplatformHoeveel is het

  • BudaAangepast hydraulisch hefplatformOp welke functies moet worden gelet?

    BudaAangepast hydraulisch hefplatformOp welke functies moet worden gelet?

  • BudaAfgewerkte instapbrugKleine negatieve impact op het milieu

    BudaAfgewerkte instapbrugKleine negatieve impact op het milieu

  • AsperniCity in ItalyHydraulische vaste instapbrugBedrijfsprocesparameters aanpassen

    AsperniCity in ItalyHydraulische vaste instapbrugBedrijfsprocesparameters aanpassen

  • Pittsburgh.Zelfrijdend hefplatformUitstekende eigenschappen

    Pittsburgh.Zelfrijdend hefplatformUitstekende eigenschappen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!